....
images_Novini_liptrade_logo2

Microsoft обяви Windows Holographic Platform за HoloLens

Софтуерният гигантMicrosoftобяви т.нар.Windows Holographic PlatformзаMicrosoft HoloLens.
Вместо да работите с купчина менюта, може просто да създадете собствен хъб, поставяйки универсалните Windows приложения там, където искате да бъдат.
„Това е за вас – мечтатели, създатели и разработчици“,обяви Алекс Кипман от Microsoft.

Благодарение на тази платформа може да добавяте нови универсални приложения катоSkypeнапример, като извадите холографското начално меню. Ако използвате приложение с HoloLens, може просто да кажете“Follow Me“, за да накарате съдържанието да ви следва, когато се движите в помещението.
Освен това може да оразмерявате и променяте всеки един прозорец със съдържание, така че той да запълни с HoloLens стената или всяко друго пространство, което изберете.
Цялата демонстрация на Windows Holographic Platform по време наBuild 2015бе показана директно чрез Windows 10. Това пък дава надежда, че версията на HoloLens за разработчици също няма да закъснее.
Microsoft демонстрира още как различните бизнеси могат да се възползват от HoloLens, като например инженери, които създават интерактивни 3D моделиили лекари, които научават повече за човешкото тялочрез неинвазивни методи.Показан бе и начин за интеграция на HoloLens в концепцията за“Интернет на нещата“, като демонстрацията включваше малък робот на име В-15, който може да се управлява и модифицира чрез HoloLens.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »