....
liptrade logo2

MWC 2016: Lenovo представи услугата за глобален роуминг Lenovo Connect

Компанията Lenovo, известна преди всичко със своите компютри и смартфони, анонсира нова онлайн-услуга, която може да даде сериозни предимства на устройствата на Lenovo пред другите производители. Новата Lenovo Connect е онлайн-услуга за глобален роуминг с ниски цени на трафика.

С други думи, Lenovo ще стане виртуален мобилен оператор, предлагащ евтини тарифи за достъп до Глобалната мрежа. Веднъж регистриран, потребителят може спокойно да пътешества из целия свят, без да се безпокои, че няма да има средства за достъп до интернет.

Тази интересна услуга на Lenovo ще започне да работи в Китай още от този месец, първоначално за смартфоните LeMeng X3 и таблетите MIIX 700. От следващия месец глобалният роуминг на Lenovo трябва да започне работа в 50 различни държави, а в началото на лятото тази година – в Европа, Африка и Средния Изток.

Вижте повече

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »