....
liptrade logo2

Видеоадаптера NVIDIA GeForce GTX 980 Ti може да се появи на пазара до месец

Когато AMD подготвяше пускането на топ-адаптера от ново поколение Radeon R9 390, NVIDIA вече имаше в ръцете си решение, което позволи да се отвлече интереса на купувачите от бъдещото устройство. Наскоро обаче в мрежата изтече информация, че калифорнийският производител разработва адаптера GeForce GTX 980 Ti, който както изглежда ще трябва да поеме ролята на разсейващ елемент.

Както бе споменато и по-рано, NVIDIA отложи пускането на новия си продукт от началото на есента за по-ранна дата, но сега в интернет се появиха доказателства, че адаптера GeForce GTX 980 Ti може да бъде представен в периода от 16 до 26 май тази година. Ускорителя е почти готов за пускане и компанията чака само подходящият за това момент.Припомняме Ви, че в основата на картата ще стои флагманското ядро GM200, познато ни от модела GeForce GTX TITAN-X, където активни ще бъдат всичките 3072 поточни процесора. Обемът на вградената графична GDDR5 памет в сравнение със стария модел вероятно ще намалее точно два пъти до 6 GB.Източниците все още не разполагат с единно мнение за цената на адаптера GeForce GTX 980 Ti: експертите очакват цената да е в интервала от 600 до 800 $.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »