....
liptrade logo2

Две трети от потребителите биха желали да пазаруват, използвайки Oculus

Двама от всеки трима потребители биха искали да пазаруват с помощта на системата за виртуална реалностOculus.
Това е едно от заключенията на проучванетоRe-Inventing Retailна маркетинговата компания Walker Sands, от което личи още, че 30 процента от потребителите биха пазарували повече онлайн, ако имахавъзможност да изпробват продуктите с помощта на виртуалната реалност.

 

Изследването на Walker Sands разглежда влиянието, което новото поколение технологии оказва върху пазаруването. Същата компания вече обяви, че използването на дронове също ще действа стимулиращо на търговията на дребно, тъй като голяма част от американците очакватте да се превърнат в стандарт за доставка на стокидо няколко години.С развитието на VR системи като Oculus, коятоFacebookзакупи миналата година за 2 милиарда долара, има достатъчно причини да считаме, че пазаруването може да стане по-комплексно и технологично занимание. Виртуалната реалност позволява на потребителите да видят изключителноподробна 3D визуализация на практически всяко едно нещои съответно е идеален начин да разгледаш продукти, без да се налага да ходиш където и да било.

Според анализа, 49 процента от потребителите искат да пробват Oculus, когато се появи и 32 процента са готови да си го купят. А 63 процента категорично са убедени, че“възможностите на виртуалната реалност ще променят начина, по който се пазарува“. 35 процента считат, че ще станат“по-отворени за идеята за онлайн покупки“.
На свой ред възходът на технологиите не е особено добър за традиционните търговци – 22 процента от потребителите признават, че ще стававсе по-малко вероятно да посетят физически магазини.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »