....
liptrade logo2

Picasa 3.9.0 Build 140.239

Picasa е софтуер, който Ви помага веднага да намирате, редактирате и споделяте всички снимки на Вашия компютър. Можете да започнете, като използвате Picasa за лесно сваляне на снимки от Вашата камера. От този момент всеки път, когато отваряте програмата, тя автоматично ще намира всички Ваши снимки (дори тези, които сте забравили) и ще ги сортира във видими албуми, подредени по дата с имена на папки. Можете да местите файловете с мишката, за да подредите Вашите албуми и да направите етикети за създаване на нови групи.

Picasa прави усъвършенстваното редактиране леко, като Ви дава възможност само с едно кликване да правите корекции и да добавяте мощни ефекти. Освен това, с програмата споделянето на снимки става изключително лесно; можете да изпращате фотографиите по електронна поща, да печатате снимки у дома, да създавате дискове за подарък и дори да покажете снимките във Вашия блог.Лиценз: Безплатен (Freeware).


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »