....
liptrade logo2

Станаха известни спецификациите на часовника Samsung Gear A

Нов информационен теч от заслужилото доверие изданиеSamMobileразкри редица ключови характеристики на първия умен часовник на Samsung с кръгъл дисплей -Gear A. Анонсът на този модел, известен още под кодовото имеOrbis, ще се проведе през есента, но поради дългия цикъл на разработки и публикуването на инструмента за разработчиците, неговата подготовка не можа да бъде скрита.

Вътре вSamsung Gear Aще присъства до момента не използвания никъде двуядрен процесор Exynos 3472 на 1,2 GHz и графичния ускорител ARM Mali-400MP4 (450 MHz), 768 MB RAM, 4 GB вътрешна памет и капацитет на батерията от 250 мАч. Часовникът ще поддържа Bluetooth 4.1, както и някои версии на Wi-Fi b/g/n. Моделът има добър набор от вградени модули: GPS, акселерометър, жироскоп, барометър и сензор за сърдечната дейност. Екранът на устройството е с резолюция от 360×360 пиксела, но размерът му все още не е известен. Той обаче ще бъде създаден по Super AMOLED технологията.Samsung Gear Аработи под управлението на операционната система Tizen, базирана на ядрото Linux. Върху системата е инсталирана и нова обвивка, специално създадена за кръглите дисплеи, чието управление ще се извършва чрез специалния пръстен, намиращ се около дисплея.Не очаквайте обаче ниска цена от този часовник, тъй катоSamsungго е позиционирала като премиум-решение. Корейската компания се готви да пусне устройство, което според наличните данни, пряко ще се конкурира с Apple Watch.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »