....
liptrade logo2

Screenshot Captor 4.12.0 Final

Screenshot Captorе безплатна програма за професионално произвеждане на серии от снимки на екрана (screenshots). Тя определено се различава от повечето инструменти за снимане на работния плот, понеже е предназначена за правене на множество скрийншоти за минимум време и с минимална намеса от ваша страна.

Screenshot Captor включва в себе си цялостен браузър за графични изображения. Поддържа уникални ефекти, невиждани за другите инструменти, включително възможност за автоматично локализиране на активния в момента прозорец и заснемането му (докато при повечето подобни програми ако обекта се размести, той не бива заснет цялостно или изобщо „отсъства“ от снимката).
Програмата поддържа тонове методи за снимане на екрана, включително заснемане на целия екран, определени области, произволни участъци, точно фиксирани по размер участъци от прозорци и т.н., като всеки метод си има „горещ клавиш“ за лесно прилагане.
Но изненадите не свършват със заснемането на желания обект, напротив – тепърва започват. Щом направите снимката си, тя се записва в базата данни на програмата и бива наредена в редицата с предходни фотографии, от където можете да я изберете и манипулирате. Screenshot Captor ви позволява например да „замъглявате“ пространството около заснетия обект, така че вниманието на зрителя да се фиксира върху него; ограждане на желан район с червен маркер; добавяне на коментари към съответното изображение; прибавяне на сянка към снимката; маскиране на образа не отвън, а вътре в избран район и др.Лиценз: Безплатен (Freeware).
Повече за Screenshot Captor можете да научите от нашата статияScreenshot Captor – кратко ревю.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »