....
liptrade logo2

Sharp представи безрамковия флагман Aquos Crystal Y

Днес японската компанияSharpпредстави новия флагмански смартфонAquos Crystal Y, най-характерната особеност на който са изключително тънките рамки встрани от дисплея и липсата на високоговорител. Вместо него се използва технологиятаDirect Wave Receiver, при която звукът се предава с помощта на вибрации.

Aquos Crystal Y е оборудван с5,5-инчов дисплей с резолюция 1920х1080 пикселас използване на технологиятаS-CG Silicon, който заема 84,4% от целия преден панел на устройството. Комуникаторът се базира на системата-върху-чипаQualcomm Snapdragon 801 MSM8974ABс четири процесорни ядра, работещи с тактова честота 2,3 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 330. Налични са 2 GB оперативна памет и 16 GB флаш-диск.

Конфигурацията на новия смартфон включва още основна камера с резолюция 13,1 мегапиксела с автоматично фокусиране и светодиодна фотосветкавица, предна камера с резолюция 1,2 мегапиксела и акумулаторна батерия с капацитет 2610 mAh. Смартфонът разполага и със софтуерната технология Harman/Kardon Clari-Fi за подобряване на звука и функция за управление на устройството само с една ръка.

СмартфонътSharp Aquos Crystal Yвече се продава в Япония при цена приблизително385 американски долара, но с двугодишен договор с мобилния оператор Y!Mobile.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »