....
liptrade logo2

Shazam стартира интерактивни реклами в над 200 мола

Shazam обяви ново партньорство с Adspace Networks, благодарение на което поредица от интерактивни реклами ще се появят в повече от 200 мола в Съединените щати.
Използвайки приложенето Shazam докато гледат видео рекламите, потребителите ще могат да получат достъп до специално съдържание и промоционални оферти в магазините.

Според Shazam, в основата на новата идея е технологията за разпознаване на реклами, която може да идентифицира дадено промоционално съобщение от разстояние почти 13 метра. Технологията е активна без значение дали рекламата се изобразява на екран или не – просто това да бъдеш близо до дисплея е достатъчно.

Този ход е част от стратегията на Shazam да разшири услугите си отвъд простото разпознаване на музика и да се намеси по-сериозно в бизнеса с рекламите. Новата технология изглежда длогичен ход да се помогне на клиентите да получат повече информация за продуктите докато пазаруват.

Вижте повече:

 

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »