....
liptrade logo2

Snapchat обяви своя система за мобилни разплащания

Snapchat анонсира Snapcash – нова система за мобилни разплащания, което е създадена в партньорство с компанията за обработване на плащания Square.
Най-интересното е, че Snapcash всъщност е вградена в мобилното приложение Snapchat. 

 

 

Чрез тази система потребителите ще могат да изпращат пари на свои приятели в мрежата като просто въведат количеството и натиснат бутона за изпращане. Експерти коментират, че интегрираният характер на Snapcash най-сетне показва начина, по който би трябвало да изглежда бъдещето на мобилните разплащания.

Самата Square, която е партньор по проекта, също от известно време позволява да се изпращат пари по имейл. Със Snapcash обаче няма е нужно да ползвате приложение на трета компания, а ще може да изпратите и получите пари на всички, които са част от мрежата – а към момента това са повече от 100 милиона потребители. Единственото, което трябва да направите е да въведете данните за банковата си сметка.

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »