....
liptrade logo2

Sonder Keyboard: клавиатура с промяна на изображенията върху клавишите

Въпреки че устройството на клавиатурите не е особено променяно през последните години, някои производители на електронни устройства могат да учудят потребителите. Подобно иновативно устройство е клавиатуратаSonder Keyboard, която потребителят може да настрои по произволен начин.

Под всеки клавиш на тази клавиатура се намира малък E-Ink екран, като изображенията на клавишите могат да се избират и дори формират от потребителите. По този начин могат да изпъкнат някои клавишни комбинации, които се използват от геймърите и от хората, въвеждащи много текст. Естествено Sonder Keyboard е международна, понеже върху клавишите могат да бъдат изобразени символите на всеки език и всяка клавиатурна подредба.

Новата клавиатура се съединява с компютърната система чрез безжична Bluetooth връзка. Налична е и акумулаторна батерия, но производителят не е публикувал данни за нейния капацитет. Sonder Keyboard разполага и със светодиодна подсветка.

Устройството едва ли ще стане масово поради високата си цена. КлавиатуратаSonder Keyboardс E-Ink екрани върху клавишите засега може да бъде поръчана при цена199 американски долара, а след изчерпване на първоначалните количества, цената ще скочи на299 щатски долара.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »