....
liptrade logo2

Появиха се резултатите от първите тестове на браузъра Spartan

Project Spartan, който навярно ще има друго име във финалната версия на ОСWindows 10, получи значителни подобрения. В новата предварителна версия на операционната система в браузъра са направени значителни подобрения – използваният енджинEdgeработи значително по-бързо и според последната информация, появила се в уеб-пространството, вече изпреварва по бързина останалите браузъри в някои тестове.

В най-новата версия на Spartan е включена експерименталната поддръжка на популярната библиотекаasm.js, което в комбинация с други подобрения в енджина, осигурява голямото бързодействие на този браузър.
В бенчмаркаOctane 2.0, новият Spartan демонстрира около32 000 точки, а най-различни анализатори коментират, че това е повече, отколкото 64-битовата версия 42 на браузъра Chrome, а нощните компилации на Firefox едва достигат 27 000 точки. Да не забравяме, все пак, че това е предварителна версия на браузъра, в която не е известно на какво ниво е сигурността. Но стъпката по отношение на бързодействието е сериозна, понеже Internet Explorer 11 в Windows 8.1 показва около 17 000 точки.
ВHTML5 тестоветеновиятSpartanнабира около400 точки, Explorer 11 при този тест показва бал от едва 336 точки, а Google Chrome и досега е лидер с 535 точки в този тест.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »