....
liptrade logo2

Spotify изглежда скоро ще предложи подкаст функция

Аудио стрийминг услугата Spotify се конкурира доста успешно с конкурентни платформи като iTunes и сега може да е на път да поднесе подобрение в една ключова област: подкастовете.
Програмистът Итън Лий е открил нов код в най-новата версия на Spotify за разработчици, който очевидно се отнася именно към възможността за включване на подкаст.

Новата версия включва още код за предстоящата интеграция на Spotify с Uber, която ще позволи на пътниците, ползващи услугата на Uber да слушат своята Spotify музика в колите.

Освен препратки в кода, Лий е открил и снимка, която ясно показва категорията Podcasts, подредена точно под Top Lists и New Releases.

Помолена да коментира това, компанията изтъква, че и към момента поддържа съдържание тип „изговорени думи“ в своята категория Word и обяснява, че „винаги тества нещо ново“.

Още по-интересно е, че Итън Лий е открил и друга мистериозна препратка в кода, която сочи към функция, известна само като Magic. Засега обаче няма как да разберем какво се крие зад нея и явно ще трябва да изчакаме анонс от Spotify.

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »