....
liptrade logo2

Тайният отдел Google X на Alphabet има ново лого и ново име

Когато създателите на Google решиха да преструктурират компанията в холдинга Alphabet, всички се замислиха, какво ще се случи с Google X. Този таен отдел на Google работи върху превръщането на най-невероятните идеи на компанията в реалност. Сега отделът Google X се нарича просто X, има ново лого и нови бъдещи планове.

Google X е секретният изследователски отдел, който работи върху проектите на Лари Пейдж и Сергей Брин. Отделът се фокусира върху дългосрочни технологии на бъдещето. След създаването на Alphabet, секретният отдел Google X съвсем скоро ще заеме видно място в приоритетите на холдинга.

Google X е известен с работата си върху проекти като Google Glass и Project Loon. За да се превърне тази изследователска компания в съвременна бизнес структура, тя е реструктурирана и преименувана. В крайна сметка от нейното име изчезна „Google“ и остана само „X“.

Вижте повече

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »