....
liptrade logo2

Twitter започва да блокира постове, уличени в плагиатство

Не можете да измислите нищо оригинално, което да постене вTwitter? Ако някога сте се изкушили да вземете назаем забавна история или готина шега, вече ще трябва да се приготвите да понесете срама, който неизбежно следва.

А за това пък ще помогне новата политика на Twitter, в рамките на коятосъобщения с изплагиатствано съдържание ще бъдат премахвании заменяни с текст, обясняваш, че премахването е заради подадено оплакване от оригиналния създател на текста.
В примера по-долу, потребителят, който е пуснал въпросната шега, е установил, че тя е използвана поне от няколко души и е подал оплакване, в резултат на което Twitter реагира бързо и блокира“крадливите“постове. Те са заменени с обяснението, че съдържанието“е премахнато в резултат на оплакване на носителя на правата“.Подобни действия на социалната мрежа са допустими в рамките наDigital Millennium Copyright Act(DMCA) и компанията може да премахва съдържание, ако прецени, че то уврежда нарушени права.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »