....
liptrade logo2

Twitter ще си партнира с Google, за да подобри рекламите си

Микроблогинг мрежатаTwitterтоку що обяви актуалните си финансови резултати и те не са особено добри. Това е една от причините компанията да потърси интересно партньорство, което може да ѝ помогне да извлече максимума от рекламния си бизнес.

 

За целта Twitter ще работи съвместно сDoubleClickплатформата наGoogle, за да подобри начина, по който се измерва рекламното ѝ представяне и маркетинговите усилия.
Изглежда, че този ход цели ида тушира критиката на инвеститорите, както и да се хареса на маркетинговите компании, които използват Twitter и да ги убеди, че рекламите на социалната мрежа действително оправдават вложените в тях пари.
Като част от сделката, Twitter ще предложи своя рекламен инвентар презDoubleClick Bid Manager, така че клиентите ще могат да си купуват всички реклами от едно място.
Освен това, Twitter обяви и покупката наTellApart- компания за дигитален маркетинг, която специализира в предоставянето на рекламните компании и търговските вериги различни възможности за таргетирани рекламни кампании чрез динамични продуктови реклами и имейл маркетинг.
За първото тримесечие на годината активните потребители на Twitter са скочили до 302 милиона души, което е увеличение с 18 процента спрямо същия период миналата година. Финансовите резултатине са особено убедителнии акциите на компанията паднаха с цели 20 процента, когато първите данни за Q1 2015 бяха разкрити.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »