....
liptrade logo2

uBlock 0.9.8.3

uBlock е адон за браузъритеChrome и Firefox, характерен преди всичко със съвсем икономичното използване на оперативна памет и по-голямо бързодействие.

 

 

Функционалността на µBlock не отстъпва на конкурентите и е възможно използването на списъци с филтри, създадени от трети лица: поддържат се списъците на AdBlock и още десетки други. µBlock може да блокира произволни елементи от уеб-страницата, бутоните на социалните мрежи и други. Ефективността на µBlock превъзхожда всички познати досега решения за блокиране на реклами. Приложението не показва своя реклама и не иска от рекламодателите финансови средства за включване на сайтове в списъка с изключения – нещо, което е често срещано при другите програми за блокиране на реклами.

Адонът µBlock е създаден от програмиста Реймънд Хил (Raymond Hill), който се възмутил от огромния обем памет, използван от AdBlock+, който често преминава 1 GB.Лиценз: Безплатен (Freeware).


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »