....
liptrade logo2

Ultimate Windows Tweaker 4 for Windows 10

Ultimate Windows Tweaker 4 е оптимизатор за операционната система Windows 10. Програмата осигурява достъп до настройки на новата ОС на Microsoft, до които въобще няма как да се стигне от контролния панел на операционната система. С помощта на Ultimate Windows Tweaker 4 е възможна дълбока персонализация на Windows 10.

Основни възможности на Ultimate Windows Tweaker 4: системна информация – процесор, оперативна памет, име на компютъра, потребителско име и много други; персонализиране по категории – таскбар, File Explorer, потребителския интерфейс Modern; потребителски акаунт – възможни са промени в настройките на акаунта; оптимизиране на производителността; настройване на неприкосновеността на личните данни – възможно е изключване на телеметрията, начина на работата с Cortana, спиране на колекционирането на данни от страна на Microsoft, като в същото време се оставя обновяването на операционната система, настройка на мрежовата работа, промени в интерфейса и контекстното меню, работата с Internet Explorer и други.

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »