....
liptrade logo2

USBDeview 2.45

USBDeview е съвсем малка, но много полезна помощна програма, показваща списък с всички устройства, включвани към USB портовете на компютърната система. USBDeview дава подробен отчет за това, какъв тип и какво устройство е включвано, към кой точно порт е било включено, кога точно е поставено в USB порта и за колко време. Информацията е подробна и изчерпателна.

USBDeview е удобна за използване от Forensic специалистите за разкриване на неправомерно копиране на данни, за откриване кога точно е осъществено заразяване на компютърната система чрез USB портовете и други. Програмата разграничава включването на обикновени USB стикове от други подобни – карти памет, смартфони, уеб-камери, принтери. Дава се отчет за модела, производителя, серийния номер, времето на включване и времето на изваждане на съответното USB-устройство.
USBDeview може да се използва отдалечено при наличието на администраторски права и позволява отдалечено управление на включените USB-устройства.Лиценз: Безплатен (Freeware).

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »