....
liptrade logo2

Изображенията на опаковките с Windows 10 и нови инструкции от Lenovo

Маркетинговият отдел на Microsoft, както и много други, се подготвя за предстоящото излизане на операционната система Windows 10. В уеб-пространството се появи една от възможните версии на опаковката, с която ОС Windows 10 ще се появи на пазара.

Вижда се, че има разлика между опаковките на версиите Home и Pro – първата има син цвят на кутията и на основното изображения, а втората версия – виолетов. Дизайнът е изчистен и минималистичен, а отгоре са изобразени новите тапети, които се използват по подразбиране в Windows 10.

Тези опаковки навярно ще се окажат в ръцете на съвсем малка част от потребителите на Windows 10. Освен безплатното обновяване от Windows 7 и 8,1 към Windows 10, Microsoft ще продава операционната система не само на дискове, но и на флаш-стикове.

Компанията Lenovo, един от най-големите доставчици на персонални компютри в света, също се подготвя за излизането на новата ОС Windows 10 и представи свое ръководство за потребителите, което ги запознава с възможностите на новата операционна система. 23-те страници на ръководството съдържат инструкции по разопаковането, възможностите и преимуществата на Microsoft-акаунта, основни меню, OneDrive, Windows Store, възстановяване на Windows и други.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »