....
liptrade logo2

Появиха се първи шотове от Windows 10 за телефони

Докато с нетърпение чакаме още новини за Windows 10, се появиха първите шотове от смартфон версията на предстоящата операционна система на Microsoft.

Тиражирани от сайта Windows Central, те са от т.нар. Technical Preview версия и въпреки, че интерфейсът до известна степен наподобява този в Windows Phone 8.1, но с някои съществени разлики.

 

От шота личи нова система за известия, която не е толкова различна като предната, но вече позволява синхронизирани известия в различни устройства, така че ако маркирате дадено известие като прочетено на телефона си, то ще се отбележи по същия начин и на десктопа.

Отгоре може да видите новите опции за бързи настройки, които очевидно са доста повече от Action Center в Windows Phone 8.1, като сред тях има опции за VPN, т.нар. „тихи часове“ и др. Има и линк към основното меню с настройките за всички останали опции, които не са изведени тук.

Въпросният екран с настройки показва малко по-нов изглед със сини иконки и всички обичайни опции, като такива за настройки на системата и персонификация на апарата.

Накрая от шотовете става ясно, че това, което виждаме е Windows 10 Technical Preview for Phones с номер 8.15.12493.42. Кога тази предварителна версия във фаза на тестове ще стане достъпна, все още не е ясно.

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »