....
liptrade logo2

Пазете Windows 10 актуална, понеже компютърът ще спре да се стартира

Участниците в програмата Windows Insider, инсталирали операционната система Windows 10 Technical Preview ще трябва редовно да я обновяват, понеже в противен случай, компютърът може да загуби нормалната си работоспособност. Първите три версии с номера 9841, 9860 и 9879, които бяха представени още през 2014 година, ще спрат да се зареждат. Това се съобщава във форума на Microsoft.

 

През последните две седмици компютрите с тези версии показваха съобщения, че срокът на предварителните версии изтича.В сряда миналата седмица компютрите с тези версии започнаха да се рестартират на всеки 3 часаи да показват съобщение, че е необходимо обновяване и че след около две седмици, стартирането на операционната система ще стане невъзможно.
Тези много твърди мерки са предприети, за да се намали и изключи изпращането на отзиви по вече решени проблеми и тяхното повторно разглеждане от Microsoft. Срокът на най-първата версия на Windows 10 Technical Preview изтече на 15-ти април.
Тази година Microsoft официално представи три нови компилации -9926,10041и10049.Техният срок изтича на 15-ти октомври, предупредителните съобщения ще започнат да се появяват на 17-ти септември, а рестартиранията на всеки три часа ще започнат на 1-ви октомври.Вижте повече:

 

 

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »