....
liptrade logo2

Xiaomi официално анонсира интелигентна теглилка

Водещият китайски производител на най-разнообразна електроника Xiaomi, известен с много ниските цени на своята продукция, представи своя бюджетна смарт-теглилка с цена едва 99 китайски юана или приблизително 15 американски долара. Устройството бе представено от CEO на компанията Лей Джун по време на празнуването на петгодишния юбилей на компанията.

 

 

Новата електронна теглилка има характерния за Xiaomi дизайн и може да измерва тегло в пределите от 5 до 150 килограма с висока точност – само 50 грама. Устройството може да измерва човешкото тегло и да определя съдържанието на водата и мазнините в тялото, делът на мускулната тъкан и други. За индикация се използва светодиоден дисплей, поставен под панел от бяло стъкло.Приборът може да се свързва чрез безжична Bluetooth 4.0 връзка със смартфони, работещи под управлението на Android или iOS, с инсталирано приложение Mi Fit. С помощта на мобилното устройство е възможно да се съставя график на промените в теглото, с помощта на който е удобно да се следят отражението на диетите или спортуването върху теглото. По този начин новата смарт-теглилка става още един продукт на Xiaomi за поддържане на здравословен начин на живот.

Всъщност нищо необикновено няма в това устройство, освен изключително ниската цена.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »