....
liptrade logo2

YouTube спря приложението си за по-стари устройства

Видео платформатаYouTubeобяви, че ще внесе промени в своя API интерфейс, които ще направят невъзможно ползването на мобилното приложение на компанията за поредица от устройства.

 

 

 

Сред тях са второто поколениеApple TV, някои гейм конзоли, както и по-стари умни телевизори.
„С ъпгрейда на YouTube Data API, който ще донесе много нови функции, от 20 април спираме старата версия на приложението. Поради това YouTube приложението няма да работи на определени устройства, произведени през 2012 г. или по-рано“,казва Google.
„Сред тези устройства са някои телевизори и Blu-ray плейъри наSonyиPanasonic, стариiOSустройства и устройства със стари версии наGoogle TV“.
Ако притежавате по-стари iPhone, iPad и iPod устройства, те задължителнотрябва да работят поне с iOS 7, за да може да запазите достъпа си до видео платформата през приложението.
За момента спирането на поддръжката все още не е завършило, така че е възможно някои устройства все още да имат достъп. Това обаче ще се промени съвсем скоро. Съществува и вариант да заобиколите поне временно ограничението, като ползвате мобилния сайт на YouTube презSafari, който все още може да се отваря от iOS устройства, които иначе не могат да стартират самостоятелното приложение.
Google обещава, че повечето устройства от 2013 г. насам, както и новите гейм конзоли, плейъри и телевизори, няма да имат проблем с поддържката на YouTube приложението.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »