....
liptrade logo2

Портативната батерия Zettaly PowerX се зарежда осем пъти по-бързо от обичайните

Основаната през тази година компания Zettaly започна приемането на предварителните поръчки за портативната батерия PowerX с капацитет от 10000 мАч∙ Батерията PowerX е предназначена да служи като източник на автономно захранване на таблети, смартфони и други електронни устройства, зареждащи се чрез USB порт.

Основната разлика от съществуващите на PowerX аналози е високата скорост на зареждане. Според производителя, преносимата батерия Zettaly PowerX се зарежда осем пъти по-бързо в сравнение с обичайните.

За зареждането на PowerX се използва захранващия блок на ноутбука. Производителят предлага варианти на батерията, предназначени за зареждане от захранванията на лаптопите Dell, HP и Lenovo. За пълното зареждане на PowerX (да припомни, че капацитетът на батерията е 10 000 мАч) са достатъчни само 90 минути, а за 15 минути PowerX събира необходимата енергия за зареждането на смартфоните Apple iPhone.

Достъпни са пет модела PowerX във варианти Silver и Limited. Всички те имат еднакви капацитети и еднакво бързо се зареждат, като се различават само на външен вид и по съвместимостта им със захранващите блокове. Вариантът Limited – черен цвят, размер 118 х 77 х 22 мм и тежи 260 грама, има два USB-изхода и струва $ 90, Silver – сребрист цвят, размери 105 х 77 х 22 мм и тегло от 288 грама, има USB-изход и струва 70 долара. Доставките, в зависимост от модела, ще започнат в периода от края на ноември до началото на януари.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »