Компютърна поддръжка и сервиз за компютри

Абонаментна компютърна поддръжка

С подписването на един договор за абонаментна компютърна поддръжка Вие печелите от нашата експертиза в много IT области, в които имаме дългогодишен опит. Този опит се натрупва и обогатява ежедневно от нашия професионален екип, който успешно се грижи за над 3000 компютри, над 100 сървъри, над 500 принтери, над 30 интернет страници, над 2000 имейл адреси, над 400 камери за видео наблюдение,  над 30 DVR устройства и др.

Какво печелите

  • По-евтино. Месечната такса за всички налични персонални компютри (вкл. преносими), сървъри, мрежови устройства за архивиране, съществуващи рутери, суичове, принтери и други устройства намиращи се във Вашия офис в гр. София е с пъти по-ниска от разходите, които Вие трябва да правите, за да имате и поддържате собствен IT отдел, който да се грижи за тази техника.
  • Без ограничения. В таксата се включва неограничен брой посещения на компютърен специалист на “ЛИП Трейд” ООД по Ваши заявки за разрешаване на всякакви софтуерни и хардуерни проблеми и диагностика, профилактика или почистване на компютърните системи при необходимост. Колкото пъти е нужно, толкова пъти наш специалист или екип ще Ви посети. Резултатите от нашата работа се виждат в безпроблемното функциониране на Вашата техника. Добра профилактика увеличава живота на Вашия хардуер.
  • Преференциално отношение. Да пазарувате компютърно оборудване, консумативи и др. на преференциални цени (по-ниски от тези в магазининната мрежа) SHOP.LIPTRADE.EU
  • Безплатно. Безплатна доставка, монтаж и инсталация на IT оборудване, както и обективни консултации за покупката на такова. Безплатно извозване и бракуване на остарялата техника.
  • Независимост. Договорът за абонаментна поддръжка не Ви обвързва да купувате компютърно оборудване от „ЛИП Трейд“ ООД. Можете да пазарувате, откъдето искате. Наш ангажимент от договора за поддръжка е тази техника да бъде монтирана и инсталирана във Вашия офис.
  • По-бързо. Реално по проблема на клиента започва да се работи веднага след регистриране на обаждане или получен мейл, описващ детайли от него.

Безплатни помощ, консултации и препоръки в реално време – help desk support” с помощта на Team Viewer. Около 80% от възникналите IT проблеми се решават в рамките на тел. разговор (5-10 минути), който правите, за да регистрирате проблема в „ЛИП Трейд“ ООД. Достатъчно е да имате интернет. Наш специалист от call-центъра влиза дистанционно и решава проблема. Разрешението за дистанционен достъп се дава с команда на проблемния компютър от Вас или Ваш служител. Техническите лица не могат самоволно да влизат във Вашия компютър, когато си поискат. Тук може да видите инструкцията за качване на програмата

http://www.liptrade.eu/images/remote_support/LIP_Remote_Support.pdf

Времето за посещение на адрес е от 2 до 8 раб. часа, когато проблема не може да се реши дистанционно.

  • Експертиза. Имате на разположение мнението и препоръките на висококвалифицирани IT специалисти по всяко време и за всякакви въпроси. Обучение на вашия персонал относно правилната експлоатация на компютърно и мрежово оборудване. Анализ и препоръки за подобряване работата на комп. оборудване, мрежата, защита на информацията, автоматично архивиране и др.
  • Удобство. Осигуряване на заместващ монитор или принтер до отремонтирането на дефектиралия такъв. Вашият служител няма да стои без работа, защото монитора му е на ремонт.
  • Свобода. Не се налага да се съобразявате с настроението и възможностите на 1 лице, което държите на заплата и за което се съобразявате с отпуски, болнични и др. Всеки един техник има ограничени възможности за реакция, действия и услугата, която получавате не може да се сравни от тази, която може да получите от цял екип специалисти, които ежедневно решават всякакви IT казуси. С вътрешните правила и процедури „ЛИП Трейд“ ООД се стреми да гарантира едно високо качество на обслужване независимо кой служител работи по Вашата заявка.
  • Отчетност. За всеки казус при Вас се съставя протокол, който се пази при нас. Ако е на място, се попълва формуляр „Сервизен протокол“ ДК Н 02 и после се вкарва в тикет системата на „ЛИП Трейд“ ООД. Ако е отдалечено решението на проблема, то се вкарва направо в електронен вид. В този протокол се описва какво е правено, от кой е правено, кога е правено и какво следва да се направи. Архив в електронен вариант се пази в „ЛИП Трейд“ ООД и може да бъде предоставен по всяко време при поискване на клиента. Задачата е да следи за правилното и своевременно обслужване на наличната техника, както и дали има повтаряемост на даден проблем. Решаваме причинара, а не следстивето на всеки един IT проблем. При Ваше желание, копие на „Сервизния протокол“ от посещението може да се оставя и съхранява при Вас.

При подписване на договор за поддръжка нашите специалисти попълват 2 документа. Приложение 1, което описва подробно цялата техника, която е на поддръжка и E-mail Accounts описва пароли, рутери, схема на достъп и всякаква важна ИТ информация. Съдържанието се актуализира ежедневно и може да ви служи, като история и база данни.

Запитване за IT и компютърна поддръжка

Изпрати запитване
WordPress Themes