....
liptrade logo2

Първият смартфон Microsoft Lumia на снимки

Китайският сертификационен ресурс TENAA публикува рендерни снимки на първия смартфон от Microsoft, на корпуса на който не се споменава марката Nokia. Там вместо името Lumia, както се смяташе преди, е използвано името на софтуерната корпорация с плочковото лого на задния панел.

Този апарат, известен като RM-1090, се явява представител на средната класа или дори бюджетната. Според някои данни, той просто ще бъде по-голямата версия на Lumia 530 с поддръжка на две SIM-карти, 5-инчов дисплей и резолюция от 960х540 пиксела. Също така на снимките може да се види и, че тук присъстват две камери, като основната е с LED-светкавица. Корпусът на устройството може да се подменя.

Спомнете си, че прехода от марката Nokia Lumia към Microsoft Lumia вече е потвърден. Това ребрандиране първоначално започна от страниците на официалните сайтове на компаниите и страниците в социалните мрежи, а след това и върху самите смартфони. Пускането на RM-1090, както изглежда, ще стане първото важно събитие в историята на новото мобилно подразделение на Nokia, което практически вече няма нищо общо с финландската компания.

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »