....
liptrade logo2

PayPal стартира услугата Pay After Delivery за забавено плащане

Разплащателната платформа PayPal обяви старта на своята нова услуга, наречена Pay After Delivery, която позволява на потребителите да платят едва след като са получили своята доставка.

Съгласно условията на Pay After Delivery, плащането вече може да се забави с 14 дни.Първоначално PayPal тества Pay After Delivery сред малък процент потребители в Европа, но сега услугата е готова да заработи пълноценно макар, че в този начален етап тя ще бъде достъпна само за жители на Съединените щати.

Pay After Delivery е безплатна услуга, но за да я ползват, потребителите трябва да имат активен и проверен акаунт, тъй като на практика това е разновидност на краткосрочен кредит.
Стартът на услугата бе обявен по време на конференцията Money2020 в Лас Вегас, щата Невада. Освен това PayPal обяви ново партньорство с компанията Tillster, което ще й позволи да осигурява мобилни разплащания в новото мобилно приложение на Burger King и в онлайн магазина на хостинг компанията GoDaddy.

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »