....

Изработка на сайтове. Дигитален маркетинг. Поддръжка и управление

Знаем, че при изработка на невероятни сайтове, имаме събиране на най-добрия дизайн с най-подходящия софтуер.

Уеб разработването е широкообхватен термин, който се свързва, както с изработка на сайтове, така и с интранет (частни мрежи). То може да варира от изработка на най-проста статична страница с текст до по-сложни уеб базирани интернет приложения. Списъкът със задачи, които включва уеб разработката може да включва следното:

 • Проектиране;
 • Дизайн;
 • Изработка на структура;
 • Създаване и въвеждане на съдържание;

Напоследък изграждането на виртуално представяне се извършва основно чрез  система за управление на съдържанието (CMS). Основното предимство на тези системи е, че позволява на хора без техническо образование да правят промени в сайта си.

Изгодната изработка на сайтове е постоянно разрастваща се  индустрия. От голямо значение е не само цената за нашата виртуална визия, а и качеството на изработка, правилното структуриране и представяне, спрямо адекватните нужди на всеки бизнес. Ръстът на новооткрити онлайн магазините не спира вече години наред, а делът на пазаруващите онлайн през своето устройство продукти и услуги неимоверно нараства с бързи темпове.

Какво Ви предлагат нашите уеб сайтове ?

 • Неограничен брой категории и подкатегории;
 • Неограничен брой статии и присвояването им към различни категории;
 • Неограничен брой снимки, графична обработка и позициониране;
 • Разнообразни контактни форми, неограничен брой;
 • Секция с банери, статистика и брояч на импресии, посещения и кликове от всеки банер;
 • Създаване на групи потребители и задаване на различен достъп на всяка една група;
 • Компонент за генериране на Back up/резервно копие на сайта, при нужда възстановяването става бързо и лесно;
 • Създаване на блог секция към сайт;
 • Инсталиране и конфигуриране на WooCommerce –  персонализирана платформа за електронна търговия с отворен код, изградена за WordPress;
 • Адаптивен дизайн за всякакви устройства;
 • Първоначална SEO оптимизация от технически характер;

 

Обновяване на съществуващ сайт

Ние предлагаме, както “освежаване” на съществуващ вече сайт, така и изцяло промяна на визията при мотивация от страна на клиента.

 

Регистрация на домейн

Като буквена алтернатива на IP адреса на сайта, домейнът ви прави откриваеми в глобалната мрежа. Домейнът може да съдържа името на вашия бизнес или част от него, или наименованието на вашата дейност.

 

Хостинг план

Хостингът представлява срочен абонамент за ресурсите на един или няколко сървъра, които имат директен и висококачествен достъп до Интернет. Хостинг може да се осигури от всеки компютър, дори и персонален, но като цяло тази услуга се предоставя от хостинг компании.

 

SSL Сертификат

За осъществяване на сигурна връзка между потребителя и сървъра е необходимо на сървъра да бъде инсталиран SSL (Secure Sockets Layer) сертификат. Ако е необходимо клиентите на вашият сайт да въвеждат лични данни или конфиденциална информация е задължително да имате валиден SSL сертификат и въвеждането на информация да става чрез SSL протокола.

Веднага след изработка, почти всеки уеб сайт има нужда от поддръжка. Тя се състои в обновяване и добавяне на информацията в него, смяна на изображения и клипове, обновяване на приложенията, които се използват. Неподържането на един сайт означава потенциални рискове за сигурността, по-бавно зареждане и неактуалност на информацията в него. Така той започва да изостава от сайтовете на конкурентните фирми на пазара.

Най-голяма нужда от поддръжка имат електронните магазини, сайтовете за недвижими имоти, новинарските сайтове и всички останали от този тип, в които информацията се редактира ежедневно.

Има два варианта за поддръжка на сайт – от собственика или от специализирана фирма. Ние предлагаме както специализирана поддръжка, така и обучение на собствениците на съответния сайт. 

Ако искате предлаганите от вас продукти и услуги да бъдат в първите резултати при търсене по дадена ключова дума или фрази , ние ви предлагаме да създадем за вас рекламни кампании в Google Ads. Рекламата започва да се появява веднага след правилното и настройването.

Изработка на рекламни банери за вашата интернет реклама, които ще се показват в дисплейната мрежа от рекламни партньори на Google.

Facebook е важен фактор в света на дигиталния маркетинг.

Ето защо ние искаме да Ви предложим услуга, чрез която Вашата марка, уеб сайт, страница или приложение във Facebook, да достигне до точната аудитория от потребители. Така голям брой хора ще станат Ваши последователи или ще могат да осъществят директен контакт с Вас.

Ние ще изготвим рекламна кампания в Facebook и Google Ads за Вас и ще помогнем да разширите присъствието си в мрежата.

Услугите включват:

 • Избор на подходящи ключови думи, съответстващи на търсенето на вашите клиенти;
 • Определяне на ключови думи и текстови карета за рекламни групи на кампанията;
 • Задаване на текстова и банерна реклама в таргетирани партньорски уеб сайтове;
 • Измерване на стойността на рекламата;
 • Анализиране и настройване на потребителска аудитория по подходящи за вашия бизнес критерии;
 • Ефективни маркетингови послания;
 • Изготвяне на подробни месечни анализи за ефективността на рекламната кампания.

SEO е напълно различно от (платената) реклама в търсачките. С платената реклама вие плащате на търсачки като Google да показват уебсайта ви на страницата с резултати от търсенето. Вместо това, със SEO вие оптимизирате уебсайта си, така че органично да се показва на първата страница от резултатите от търсенето. Броят посетители, които идват на вашия уебсайт чрез тези резултати от търсенето, се определя като органичен трафик (тъй като те сами са намерили уебсайта ви).

Защо трябва да прилагате SEO стратегии и да започнете да изучавате основите на SEO? Това се дължи на многото предимства, които SEO носи на собствениците на уебсайтове.

Прилагането на SEO стратегия е от съществено значение, тъй като органичният трафик съставлява значителен процент от трафика на търсачките. А органичният трафик е най-добрият вид трафик към уебсайта, тъй като не е нужно да харчите пари, за да привлечете посетители на сайта си. Освен това 75% от търсещите кликват върху резултатите само от първата страница на SERPs. Ако вашият уебсайт се показва на първата страница за заявка, може да получите по-голямата част от кликванията и трафика.
Колкото по-близо до върха е вашият резултат, толкова повече трафик печели. SISTRIX съобщава, че най-добрите резултати имат честота на кликване (CTR) от 28,5%.

Класирайте се преди вашите конкуренти в търсачките и ще получите голямо предимство. Свържете се с нашите квалифицирани специалисти, за да изготвим анализ на вашия сайт и план за всички необходими последващи стъпки до първа страница в Google.

Изработка на сайтове с професионализъм и богат опит

„ЛИП Трейд“ ООД изградил и поддържа над 120 корпоративни интернет страници за свои клиенти в България и чужбина.

„ЛИП Трейд“ ООД чрез своя опит в дигиталния маркетинг, SEO оптимизация, Ads и Facebook кампании е помогнал на своите клиенти да позиционират услугите си правилно в интернет пространството като са  достигнали до голям брой клиенти.

Нашите служители могат да ви консултират и да Ви дадат ценни съвети каква е най-правилната стратегия за Вашия бизнес в интернет пространството. Как да подходите при изработка на уеб сайт? Как да привличате повече клиенти? Как да правите пари през интернет?